Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Odmítnout vše můžete zde.
E-shop
Kachní maso je ideálním zdrojem proteinů. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi. Je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu B3). Niacin hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen. Bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu. Kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyváženou a bohatou stravu s potřebným přísunem nezbytných aminokyselin.